چگونه به سوریه سفر کنیم؟
برای سفر به سوریه میتوانید از طریق هوایی، قطار، اتوبوس و کشتی اقدام کنید. این امر بستگی به مسیر سفر شما دارد. کشور سوریه سه فرودگاه بینالمللی دارد. در این فرودگاهها پروازهای مستقیمی از کشورهای انگلیس، شمال آفریقا، اروپا و خاورمیانه انجام میشود. چنانچه مایل باشید از ایران ( تهران) به طور هوایی به سوریه سفر کنید، میتوانید از پروازهای مستقیم استفاده نمایید.
آنچه میخوانید.
مسیرهای سفر به سوریه
سفر با قطار نیز جذابیتهای خاص خود را دارد. برای سفر به سوریه با قطار میتوانید از مسیر تهران- جلب – دمشق استفاده نمایید. مسیر دوم استانبول – حلب است. بنابراین میتوانید در ابتدا سفری به ترکیه داشته باشید و سپس با قطار راهی سوریه شوید.
- سفر به سوریه از طریق اتوبوس، تاکسی و اتومبیل نیز امکانپذیر است.
- همچنین میتوانید از شهر بدروم ترکیه با استفاده از کشتی به سوریه سفر کنید.
- سیستم حمل و نقل داخلی سوریه نیز توسط تاکسی، اتومبیل کرایه ای، مینیبوس، اتوبوس، قطار و دوچرخه انجام میشود.
مطالب خواندنی دیگر
: آنچه باید در خصوص قلعه سرخ در دهلی دانستآب و هوای کشور سوریه
سوریه کشوری است که هر منطقه آن دارای آب و هوای متفاوتی است. به طور کلی این کشور در فصل تابستان آب وهوایی خشک و گرم دارد. بنابراین در ماههای مرداد و شهریور با بیشترین میزان دما مواجه خواهید شد. میتوان گفت بهترین زمان برای سفر به این کشور عربی، فصل پاییز است. در این زمان هوا از دما و رطوبت بسیار خوبی برخوردار است. این کشور در فصل زمستان سرمای نسبتا سختی دارد. میزان برودت هوا در ماههای دی و بهمن به حداکثر میزان خود میرسد.
از سویی دیگر میتوان شرايط آب و هوایی سوریه را بر اساس مناطق آن تفکیک کرد. برخی از مناطق این کشور از نظر جغرافیایی کوهستانی بوده و آب و هوای کوهستانی معتدلی دارند. مناطق دشتی این کشور دارای مقداری رطوبت بوده و به لحاظ دمایی معتدل هستند. اگر به دنبال آب وهوایی گرم و سوزان هستید، میتوانید به صحرای سوریه سفر کنید.
با خرید بلیط اوکراین از آژانس مسافرتی همیشه سفر میتوانید همزمان رزرو هتل خارکوف را به صورت آنلاین انجام دهید.
صنعت گردشگری در کشور سوریه
گردشگری در سوریه به دو دوره اصلی تقسیم میشود: قبل از ظهور داعش و پس از ظهور داعش. از جمله این آثارها میتوان به منطقه جذاب و تاریخی پالمیرا اشاره کرد. به زبان عربی به این شهر تدمر گفته میشود. پالمیرا در فاصله ۲۱۷ کیلومتری از پایتخت ( دمشق) واقع شده است. از نظر جغرافیایی این منطقه دو امپراطوری بزرگ ایران ( اشکانیان) و روم را بهم متصل میکرد. در واقع تدمر شهری است که در آن ردپایی از تاریخ ایرانیان دیده میشود. به همین دلیل به لحاظ فرهنگی، معماری و البته تاریخی بسیار قدرتمند بود.
این منطقه زمانی حدود ۵۰۰ مقبره باستانی را در خود جای داده بود. با ظهور داعش تنها اسمی از آن باقی مانده است. زمانی میتوانستید با سفر به سوریه و رفتن به پالمیرا از بناهای تاریخی معبد بعل، بنای چهار وجهی، بنای آمفی تئاتر، معبد شامین و دروازه هادریان دیدن کنید. اکنون به همت داعش تنها تلی از خاک از آنها برجا مانده است.
جاذبه های گردشگری سوریه
اماکن زیارتی سوریه نیز از دیرباز مورد توجه ایرانیان بوده است. از جمله این زیارتگاهها میتوان به آرامگاه زینب کبری (س) در دمشق اشاره کرد. شهرکهایی در اطراف حرم وجود دارند که از آنها به عنوان زینبیه یاد میشود. این حرم نیز مانند سایر آرامگاههای بزرگان شیعه، در طول تاریخ با بازسازی و مرمت همراه بوده است. با حمله وحشیانه داعش به سوریه و شهرهای آن، زینبیه و حرم نیز مورد هجوم واقع شد. همین امر سبب شد تا گروهی به عنوان مدافعان حرم، نبرد با داعش را آغاز کنند.
از دیگر اماکن تاریخی و مذهبی سوریه میتوان به مسجد اموی دمشق اشاره کرد. در و دیوارهای این مسجد نیز شاهد وقایع تاریخی بسیاری بودهاند. این بنا به دستور ولید بن عبدالملک ساخته شد. ولید یکی از خلیفههای بنیامیه بهشمار میآید. از نظر سبک معماری میتوان گفت، سبکی بیزانسی دارد. در این سبک استفاده از گنبدهای بزرگ، تزیینات موزاییکی و پنجرههای بلند بسیار رایج است. استفاده از این سبک در طراحی کلیساها بیشتر به چشم میخورد.
مطالب خواندنی دیگر
: موزه جنگ اوکراینآرامگاه خضر نبی در سوریه
حتما میدانید که سوریه آرامگاه حضرت هود، خضر و یحیی را در خود جای داده است. با رفتن به مسجد اموی دمشق میتوانید از آنها دیدن کنید. همچنین یکی دیگر از مهمترین وقایع تاریخ اسلام در این مسجد اتفاق افتاده است. خطبه امام سجاد (ع)، پس از واقعه کربلا در این مسجد ایراد شد. پس از حمله داعش نیز این بنا مانند بسیاری دیگر از اماکن مذهبی و تاریخی در امان نماند و در طی جنگ آسیبهایی به آن وارد شد.
از دیگر اماکن تاریخی و مذهبی کشور سوریه میتوان به مزار حضرت رقیه، گورستان تاریخی، آرامگاه هابیل، بازار شام، آثار بجا مانده از کاخ یزید، موزه دمشق، موزه رومیها، شهرهای خاموش و قلعه صلاح دین اشاره کرد.
سوریه پس از داعش چه شد؟
کشور سوریه قبل از جنگ گردشگرانی از سراسر دنیا را به خود دیده بود. پس از حمله داعش، نیمی از خاک این کشور، به دست آنها افتاد. تخریب وحشتناک شهرها، غارت آنها، بمبگذاریها، حملات انتحاری و … سبب شد تا در طی این سالها گردشگری به مفهوم لذت بردن از طبیعت و آثار تاریخی از بین برود. اکنون برخی از گردشگریها به منظور دیدن آن چیزی است که داعش و جنگ بر سر این کشور و مردم آن آورده است. با این حال اماکن زیارتی شیعه به مدد و همت مدافعان حرم همچنان پابرجا است.