مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا

* کلیه مدارک نیاز به ترجمه رسمی به زبان انگلیسی دارند. (بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه)

۱- اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی

الف- مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب- ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می باشد.

۲-  ۳ قطعه عکس ۴ * ۳ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای ۶  ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

۳-  اصل و ترجمه شناسنامه

۴- اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

الف- حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب- گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ريال باشد.

۵- اصل و ترجمه سند مالکیت

۶- اصل و ترجمه مدارک شغلی :

الف- پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوق از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب- وکلا : پروانه وکالت

ج- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی )در صورت ارائه حکم سال قبل ارائه گواهی اشتغال به کار با ذکر عدم صدور حکم جدید از سازمان مربوطه الزامی می باشد(، آخرین فیش حقوق و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان (حداقل 6ماهه)

د- بازنشسته ها : حکم بازنشستگی، آخرین فیش حقوق

ه- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان (حداقل 6ماهه)

و- در صورت خویش فرما بودن : جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

* در صورتی که آگهی تغییرات مربوط به بیش از سه سال اخیر باشد، ارائه آگهی تغییرات جدید و یا نامه از اداره ثبت مبنی بر ادامه فعالیت شرکت الزامی است.

ز- معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان (حداقل ۶ ماهه)

ح- دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می باشد.

۷- برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آنها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است. رضایتنامه محضری علاوه بر ترجمه رسمی نیاز به تائید دادگستری و امور خارجه دارد.

۸- اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم های خانه دار

۹- ارائه اصل سند طلاق برای مسافرین مطلقه الزامی می باشد.

* تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق

* حضور کلیه مسافرین (به جز افراد زیر ۱۱ سال) جهت انگشت نگاری در مرکز انگشت نگاری الزامی می باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند.

* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت های بیشتر متعاقبا اعلام می گردد.

لازم بذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی می باشد.