مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا ویتنام

۱. اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار

۲. ۲ قطعه عکس ۴*۶

۳. کپی کارت ملی ترجمه شده پشت و رو

۴. کپی شناسنامه صفحه اول و دوم ترجمه شده

۵. گواهی اشتغال به کار ترجمه شده

۶. پرینت ۳ ماهه گردش حساب به لاتین

۷. حداقل موجودی ۱۰ میلیون تومان و مشخصات فردی