۱- اصل گذرنامه با حداقل ۷ ماه اعتبار

۲- ۲ قطعه عکس رنگی تمام رخ ۴*۳ با زمینه سفید که با عکس پاسپورت یکی نباشد.

۳- گواهی شغلی

الف-پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان ، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب-وکال: پروانه وکالت.

ج-مشـاغل دولتـی: حکـم کارگزینـی، آخریـن فیـش حقوقـی و یـا نامـه از سـازمان مربوطـه بـا ذکـر مـدت اشـتغال، سـمت و میزان حقـوق دریافتـی

د-بازنشسته ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

ه-مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق

و-در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

ز-معلمـان ، اسـاتید و اعضـاء هیئـت علمـی دانشـگاه: اصـل حکـم کارگزینـی یـا گواهـی اشـتغال بـه کار بـه همـراه فیـش حقـوق

ط-(دانش آموزان، دانشجویان) اصل نامه اشتغال به تحصیل جهـت دانـش آموزانـی کـه در سـال تحصیلـی قصـد سـفر دارنـد، عـلاوه بـر نامـه اشـتغال بـه تحصیـل، ارائـه اصـل رضایتنامـه کتبـی از مدیریـت مدرسـه بـا ذکـر تاریـخ سـفر الزامـی میباشـد.

۴- کپی تمام صفحات شناسنامه و کپی کارت ملی (در اندازه واقعی و هرکدام در یک صفحه A4 باشد)

۵-پرینت بانکی با حداقل مانده حساب ۱۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال برای هر نفر.(برای هر نفر پرینت یا تمکن مالی با مهر و امضا بانک برای  هر نفر لازم است)

*توضیحات تکمیلی:سرپرست خانواده می تواند برای کلیه اعضا خانواده اصل این پرینت را قرار دهد.

۶- چک ضمانت شخص ثالث به مبلغ ۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال (پس از بررسی مدارک)

۷-پر کردن فرم سفارت و مشخصات فردی.

برای دریافت فرم ها اینجا را کلیک کنید.