Flag map

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا اندونزی

 

هزینه انجام ویزا (توریستی) اندونزی : 80$

جمهوری اندونزی یکی از کشورهای جنوب شرقی آسیا است که از هزاران جزیره تشکیل شده و جاذبه‌های منحصربه فرد آن هر گردشگری را برای سفر وسوسه می‌کند.

راهنمای جامع ویزا اندونزی

اندونزی یکی از مقصدهای محبوب آسیایی در حوزه گردشگری است که عمده محبوبیت خود را مرهون طبیعت بکر متشکل از جزیره‌ها و سواحل زیبا است. از آنجایی‌که اندونزی در جوار اقیانوس آرام و در یکی از پرباران‌ترین مناطق جهان قرار دارد، ولی در طول سال از آب و هوایی مناسب برای سفر و گردش برخوردار است. کلیه این موارد باعث شده تا سالانه گردشگران بسیاری، از جمله شهروندان ایرانی،  تور اندونزی را برای تعطیلات خود انتخاب کنند؛ ولی اندونزی نیز یکی از کشورهایی است سفر به آن حتی برای گردش نیازمند دریافت ویزا از سفارت اندونزی است.

انواع ویزای اندونزی

در حالت کلی، ویزای ورود و اقامت در اندونزی شامل چند گروه به شرح زیر است:

ویزای توریستی (گردشگری)

ویزای تجاری

ویزای خبرنگاری

ویزای مقام‌های رسمی

ویزای تحصیلی

مدارک مورد نیاز برای ویزا

۱- تکمیل فرم درخواست

۲- شناسنامه و کارت ملی به انضمام کپی تمام صفحه‌ها

۳- گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه) به همراه کپی

۴- دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید سایز ۴*۳

۵- تمکن مالی با حداقل مانده ۱۲/۰۰۰/۰۰۰ میلیون تومان

*تمکن باید بر روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود

۶- بلیط هواپیما و تائیدیه رزرو هتل

۷- برای دریافت ویزای کاری

کارمندان: گواهی اشتغال به کار و آخرین فیش حقوقی

۸- برای دریافت ویزای تجاری

جواز کسب/کارت بازرگانی

۹- برای دریافت ویزای تحصیلی

گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن و برای و برای اعضای هیات عملی حکم استخدامی

۱۰- دیگر افرادی که شاغل نیستند:

اگر از طریق ازدواج اقدام به دریافت ویزا می نمایید باید سندی دال بر اثبات خویشاندی شما با فرد مذکور ارائه شود.

به منظور سفر فرزندان باید رابطه خویشاندی با ارائه شناسنامه پدر ثابت شود.

در صورتی که فرزند می خواهد تنها سفر کند باید رضایت نامه محضری از پدر و مادر ارائه دهد.

در صورتی که فرزند می خواهد تنها با یکی از والدین سفر می کند باید رضایت نامه محضری از پدر یا مادر ارائه دهد.

 

شرایط و نکته‌ها

سفارت اندونزی در تهران برای اتباع ایرانی ویزای توریستی چهارده روزه صادر می‌کند.

ویزای توریستی اندونزی یکبار ورود است و در صورت ترک خاک اندونزی پیش از تمام شدن مدت ویزا، امکان استفاده مجدد و ورود دوباره به اندونزی با همان ویزا وجود ندارد و متقاضی باید برای گرفتن ویزای توریستی دوباره اقدام کند.

دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.

مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی دو ماه پس از صدور بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد.

صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.

ویزای اندونزی در مدت ۷ تا ۱۰ روز کاری صادر می‌شود؛ در صورت درخواست ویزای فوری مدت زمان لازم برای صدور ویزا دو تا سه روز کاری است.

 

چند نکته برای دریافت ویزای کشور اندونزی

گذرنامه فرد متقاضی باید ۶ ماه حداقل از زمان صدور آن گذشته باشد.

دارندگان ویزای توریستی مجاز به کار یا اقامت بیش از مدت مجاز در خاک اندونزی نیستند.

مدت اعتبار ویزای گردشگری اندونزی یک  ماه بوده و امکان تمدید اعتبار آن در اندونزی وجود ندارد.

صدور ویزای اندونزی فاقد مصاحبه بوده و نیازی به حضور متقاضی ندارد.

ویزای اندونزی در مدت ۷ تا ۱۰ روز کاری صادر می‌شود؛ پس بهتر است تا حداقل دو هفته پیش از تاریخ سفر برای دریافت ویزا اقدام کنید.

مقررات گمرک اندونزی :

 ورود اسلحه ، میوه های تازه و مواد مخدر به کشور اندونزی ممنوع می باشد.

 از بردن بیش از ۲۰۰نخ سیگار به شدت خودداری فرمایید.

 بیشتر از حد نیازتان عطر به این کشور نبرید زیرا در صورت مشاهده کمرگ آنها را از شما خواهد گرفت .

 همیشه سفر کارگزار مستقیم تور اندونزی و بالی و خدمات کشور اندونزی به صورت مجزا (هتل، ویزا، پرواز)
گارانتی پایین ترین قیمت

تلفن تماس: ۲۶۷۰۳۴۷۷ ۰۲۱ – ۵۵۵۵۱۲۴ ۰۹۰۲

آدرس سفارت : خیابان قائم مقام فراهانی، نرسیده به خیابان دکتر بهشتی (عباس آباد)، جنب ساختمان پزشکان ۲۰۰، پلاک ۱۸۰

تلفن : ‏۸۸۷۱۶۸۶۵، ۸۸۷۱۷۲۵۱ و ۸۸۵۵۳۶۵۵ (۰۲۱)

فکس : ۸۸۷۱۸۸۲۲

صندوق پستی : ۴۵۶۴-۱۱۳۶۵

پست الکترونیک : tehran.kbri@kemlu.go.id

وب‌سایت www.kemlu.go.id/tehran

ساعات کاری سفارت : یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر